Litt fra mitt privatliv

13. jun, 2017

13. juni 2017

I morgen reiser jeg ned til kjære onkel Aksel. Han er dårlig og trenger mye hjelp.  For ca 6 uker siden ble han først lagt inn på sykehus, fordi han ble funnet bevistløs på gulvet, etter det kom han først til avlastning (selvinnskriving som det heter i Danmark), og så på en foreløpig sykehjemsplass.

Fra torsdag har han fått fast plass på sykehjem.  Det har gått rimelig fort fra at han kunne være hjemme, uten å klarse seg så altfor godt, til å må være på sykehjem.

Så nå skal jeg ordne med å flytte de av onkels møbler som han er mest glad i, og som det er plass til i hans nye "leilighet" eller rom vil jeg vel kalle det. Jeg ønsker å få rommet ferdig møblert,før han flytter inn fredag kveld.  Så kan jeg heller hente de ekstra tingene han ønsker å ha der etterpå.  Jeg tror det er viktig for ham å få kjente og kjære ting å ha på rommet for å kunne føle seg hjemme.  Da kan han ha besøk og samtidig føle at vi er hjemme hos ham, enn som nå, når vi føler vi er på et sykehus.

Gleder meg til å få ting i orden for ham, men mest av alt gleder jeg meg til å komme ned å få en god varm klem.  For han er alltid glad når jeg kommer.