Vil dele litt fra mine mange hobbyer

13. jun, 2017

En liten notis om mine mange hobbier,  jeg har nemlig ikke bare en hobby. 

Jeg liker å bake og laget mat, og har bakerovn i hagen, en slik en man fyrer opp med ved for å bake brød, kaker og middagsmat på den gammeldagse måten.  Men - jeg liker også å bake og lage mat inne på moderne måte.

Jeg liker å strikke, alt mulig, men helst ved å lage mønster selv.  Ungene mine komme med et ønsket, og jeg prøver å oppfylle det etter beste evne.  Jeg liker også å strikke kunststrikk så som duker og brikker.

Jeg liker å hekle, alt fra duker til vaksekluter.

Jeg liker å lage dukker, begynte å lage dukker da jeg var ung, har hatt ett opphold, men nå er jeg igang igjen.

Jeg er blitt en geocacher.  Dvs jeg orienterr meg frem etter små "skatter", dvs bokser jeg kan skrive navnet mitt i  og så logge på nett at jeg har funnet akkurat denne boksen.  Denne hobby kan man utføre i hele verden, og det er spennende å se hvor mange forskjellige land man kan finne en cache i.

Jeg syr litt også, men det er ikke så mye som jeg skulle ønkse.

Jeg er glad i sang og musikk så jeg vil nå når jeg flytter hjem igjen, ta frem gitaren og kose meg, selv om nok min store kjærligehet Ylva, ikke er så glad i det.

Jeg liker å skrive, har startet denne bloggen og vurdere også å skrive en bok om mitt  på Stortinget.  Om jeg får den utgitt er vel kanskje ikke så trolig, men å skrive den kan jeg jo gjøre uansett.